Archive for the ‘SUWUK OBAT ANAK NANGIS’ Category

SUWUK OBAT ANAK NANGIS

7 Oktober 2011

“Poro leluhur podo nyuwu’i,meneng-meneng ojo nangis,turuho”
Cara: (more…)

Iklan