Archive for the ‘KEILMUAN KEJAWEN’ Category

KEILMUAN KEJAWEN

29 November 2013

Salam seduluran kabeh, tiyang fakir tumut ngrameni kanggo uri-uri budoyo jowo

1. Niat poso apit weton
Niat ingsun poso weton, sing poso lair lan batinku. Kakang-kawah adi ari-ari, sedulurku papat keblat, lan kelimo pancer, manjingo anunggil ing jero badan sariraku, curigo manjing warangka, warangka manjing curigo, sun jumeneng roroning atunggil, dumung manunggal kalayan Gusti. Saka kersaning Gusti. (more…)

Iklan