Archive for the ‘AJI TAMENG WOJO’ Category

AJI TAMENG WOJO

15 April 2013

Basmalah 1x
niat ingsun matek ajiku tameng wojo klambiku wesi kuning sekalian kandele,otot ku kawat balungku wesi kulit ku tembogo daging ku wojo kepkarekep barukut kinemulan wojo inten sakabehing ora biso nedasi,mimis bedhil podho nglumpruk kadyo kapuk tantumomo ing badanku saking kersaning gusti allah swt.
Monggo di amali kembali,kegunaan untuk kekebalan senjata tajam,
tata cara pengamalan : (more…)

Iklan